Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آن بازه زمانی برای ما زمان سخت گذشت و حتی الان که به آن فکر می‌کنم باز هم برای من سخت است،

خبرگزاری میزان - حسن یزدانی، قهرمان کشتی آزاد جهان و المپیک در گفت‌وگوی تصویری با اتحادیه جهانی کشتی درباره کسب عنوان قهرمانی در مسابقات جهانی نروژ و برتری مقابل دیوید تیلور آمریکایی به صحبت پرداخت. 

اتحادیه جهانی در این باره نوشت: حسن یزدانی با انتقام جویی راهی مسابقات جهانی اسلو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ۳ مسابقه متوالی به دیوید تیلور آمریکایی رقیب حرفه‌ای خود باخت که از جمله آن می‌توان به شکست در ثانیه‌های پایانی المپیک توکیو اشاره کرد. یزدانی در یک شب سرد در اسلو اوضاع را تغییر داد و از تیلور انتقام گرفت تا سومین عنوان جهانی خود را به دست آورد.

اتحادیه جهانی کشتی پس از پیروزی حماسی با یزدانی به گفتگو نشسته است تا تا با او درباره باخت‌هایی که او را به ۳ قهرمانی جهان سوق داد، تفاوت تیم ایران در اسلو و انگیزه او برای کسب دومین مدال طلای المپیک صحبت کند.

حسن یزدانی درباره راز موفقیت کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی نروژ، گفت: هماهنگی کادر فنی و سرمربی، اتحاد داشتن در تیم و تمرینات خوب و علمی باعث موفقیت تیم کشتی آزاد بود. امیدواریم در سال‌های آینده نتیجه‌ای بهتر از این کسب شود.

وی در پاسخ به این سوال که بعد از شکست در فینال المپیک چه حسی داشته، عنوان کرد: شکست برای هر انسانی سخت است و برای من هم همین طور بود. در آن بازه زمانی برای ما زمان سخت گذشت و حتی الان که به آن فکر می‌کنم باز هم برای من سخت است، اما وقتی به اردو آمدم، دلگرمی‌های مردم و هواداران را دیدم این موضوع باعث دلگرمی من شد تا مصمم تمرین کنم و به خواسته دلم و هواداران برسم.

قهرمان جهان در وزن ۸۶ کیلوگرم درباره اینکه ۲ شب فینال المپیک و مسابقات جهانی نروژ را چطور ارزیابی می‌کنی، خاطرنشان کرد: ۲ شب متفاوت است، ناراحتی و سختی در المپیک، خوشحالی در اسلو، اما در هر ۲ شب مردم به من محبت می‌کردند. بعد از باخت در توکیو اشک ناراحتی ریختند و امیدوارم در اسلو اشک شوق ریخته باشند.

یزدانی درباره تفاوتی که وضعیت آمادگی‌اش در مسابقات نروژ داشت، یادآور شد: با سرمربی تیم و آنالیزوری که داشتیم تاکتیکی را مدنظر قرار دادیم، آن را در تمرینات پیاده کردیم که به لطف خدا نتیجه آن را در نروژ دیدیم.

نایب‌قهرمان کشتی آزاد بازی‌های المپیک توکیو درباره مبارزه با آرتور نایفونوف، تصریح کرد: روس‌ها کشتی‌گیران خوبی را به میادین می‌آورند و معمولا اول و دوم اوزان خود را راهی مسابقات می‌کنند. نایفونوف هم کشتی‌گیر جوان، باهوش و فنی است که خدا را شکر در این چند مسابقه‌ای که با هم داشتیم پیروز میدان من بودم، اما باید ببینیم در آینده چه پیش می‌آید.

وی درباره اینکه قبل از مسابقه با تیلور به چه چیزی فکر می‌کردی، گفت: بعد از باخت مقابل تیلور در فینال المپیک، من خیلی وقت بود دوست داشتم باز هم با کشتی بگیریم که خدا را شکر می‌کنم این فرصت نصیب من شد تا در فینال جهانی مقابل او قرار بگیرم. معمولا دوبنده قرمز زودتر روی تشک می‌رود و آبی دیرتر، این‌ها قوانینی است که باید رعایت شود.

یزدانی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر تفاوت مسابقه اسلو با دیگر کشتی‌هایی که وی مقابل تیلور داشته، خاطرنشان کرد: ۴ مسابقه‌ای که با تیلور داشتم در شرایط خاصی بود. در کرمانشاه برای نخستین بار به وزن جدید آمدم، حریف بهتر از من ظاهر شد و به عنوان قهرمانی رسید؛ در بوداپست هم همینطور. او آن چیزی را که از نظر فنی کار کرده بود پیاده کرد و من هم شرایط خوبی نداشتم و در چند مسابقه با تاکتیک اشتباهی جلو آمدم. در المپیک توکیو بهتر شدم، اما ۲۰ ثانیه آخر اتفاقی افتاد که باختم، البته در اسلو آن اشتباهات را تکرار نکردم و بردم. در چند مسابقه سعی کردم روی شیوه مسابقات و تاکتیکی که داشتم تمرکز کرده و آن را در مسابقات پیاده کنم.

وی درباره اینکه کلید موفقیت شما در مبارزه آخر مقابل تیلور چه بود، اظهارداشت: تیلور کشتی‌گیر زیرگیری است و باید او را مهار می‌کردم هرچند باید از زوایای مختلف به این موضوع نگاه کرد.

دارنده مدال طلای المپیک ریو همچنین درباره اینکه بعد از فینال جهانی چرا روی تشک خوابید، گفت: گفتم مدت‌ها بود منتظر این برد بودم، اما اتفاق نیفتاده بود، چون حریف بهتر از من بود، اما در اسلو به خاطر اینکه هواداران دوست داشتند پیروز میدان باشم و خودم منتظر آن بودم برای برد تلاش کردم. بغضی هم در سینه‌ام بود که ربطی به حریف نداشت و برای خالی کردن خودم بود.

یزدانی همچنین با اشاره به حضور هواداران در سالن، عنوان کرد: از تمام ایرانی‌هایی که داخل سالن بودند و در داخل کشور دعا می‌کردند تشکر می‌کنم. این باعث شد بچه‌ها با روحیه بهتری روی تشک بیایند. اگر مسابقات داخل ایران بودند تماشاگران بیشتری هم به سالن می‌آیند. انگیزه من این است بتوانم دل مردم را شاد کنم. حریفان خوب مانند تیلور و حریفانی از روسیه که ممکن است حریفان جدیدی باشند باعث می‌شوند تا بهتر و بیشتر تمرین کنم و کشتی را برای شادی دل مردم بگیرم.

آزادکار کشورمان با بیان حمایت‌هایی که مربیان سازنده در موفقیت او داشتند، گفت: من برای عناوین کسب شده زحمت زیادی کشیدم. مردم فقط ۶ دقیقه روی تشکی می‌بینند، اما مربیان سازنده و ملی زحمت زیادی کشیدند تا به این عناوین دست پیدا کنیم. قدردان همه عزیزان هستیم.

وی درباره حرکتی که در زمان ورود به تشک انجام می‌دهد، گفت: من قبلا و در سنین کودکی این کار را انجام می‌دادم. در جام جهانی آمریکا این کار را انجام دادم و دیدم حرکت خوبی است و از نظر روانی تاثیر زیادی روی من دارد به همین دلیل این کار را گاهی اوقات مقابل حریفان انجام می‌دهم.

بیشتر بخوانید: نگاهی به عملکرد کشتی آزاد در مسابقات جهانی| از شکستن طلسم تیلور و کاکس تا تکرار طلای پهلوان‌باشی بعد از ۳۲ سال

انتهای پیام/

برچسب ها: حسن یزدانی اتحادیه جهانی کشتی دیوید تیلور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشتی آزاد حسن یزدانی اتحادیه جهانی کشتی دیوید تیلور اتحادیه جهانی مسابقات جهانی فینال المپیک حسن یزدانی کشتی آزاد روی تشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۲۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند

به گزارش "ورزش سه"، جدال تیم‌های آسیایی برای کسب سهمیه المپیک در شرایطی به پایان خود نزدیک می‌شود که تیم‌های پر امیدی مانند قطر میزبان مسابقات نهایی، عربستان، کره جنوبی و البته ایران جایی در میان صعود کنندگان المپیک نخواهند داشت.

در حال حاضر دو تیم ازبکستان و ژاپن صعود خود را به المپیک پاریس قطعی کرده و تیم سوم از میان برنده عراق و اندونزی در بازی پلی آف با گینه انتخاب خواهد شد؛ دو کشور آسیایی که حضورشان در این مرحله تا حد زیادی تعجب برانگیز است. 

نکته مهم صعود ازبک‌ها به فینال آسیاست که آنها مزد سرمایه‌گذاری چندین ساله و برگزاری مسابقات در رده‌های سنی را خیلی زود دریافت کردند و با تیم پر امیدی که ایران را در دور نخست رقابت‌ها حذف کرد، موفق به صعود به المپیک شدند؛ در حالی که شاید کسب میزبانی از سوی ایران در این تورنمنت می‌توانست سرنوشت کاملا متفاوتی را برای نسل بااستعداد امید‌های ایران با مربیگری رضا عنایتی رقم بزند اما همان‌طور که در ذهن دارید، ایران تنها به دلیل کارت زرد‌های بیشتر از حضور در دور نهایی رقابت‌ها بازماند و این در حالی است که شاید با گذشت زمان و پخته‌تر شدن و بازی‌های بیشتر تیم المپیک، ما می‌توانستیم یکی از صعودکنندگان به المپیک پاریس ۲۰۲۴ باشیم و یک طلسم طولانی را بشکنیم.

ازبکستان در مرحله گروهی این مسابقات با شکست دادن ویتنام، کویت و مالزی به عنوان صدرنشین راهی مرحله حذفی شد و در مرحله حذفی با شکست دادن عربستان و اندونزی اکنون به عنوان فینالیست این دوره مسابقات به مصاف ژاپن خواهند رفت. از نکات حائز اهمیت درباره صعود شاگردان تیمور کاپادزه این است که این تیم در هیچکدام از این بازی‌ها گلی دریافت نکرده و از نظر تهاجمی نیز بهترین آمار را دارد که البته این آمار در دوره گذشته نیز تکرار شد و ازبکستان علی‌رغم صعود مقتدرانه به فینال این تورنمنت، مقابل عربستان در خاک خود شکست خورد.

ژاپن هم با حضور گو ویوا، سرمربی سابق کاشیما که با شکست دادن پرسپولیس قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد، در گروه مرگ مسابقات نتایج قابل توجهی کسب کرد. سامورایی‌ها ابتدا چین و امارات را شکست دادند اما کره جنوبی با نتیجه ۱ بر صفر در مرحله گروهی آنها را شکست داد تا این تیم به عنوان دوم گروه مقابل قطر میزبان مسابقات قرار بگیرند. آنها در تقابل قطر روز سختی داشتند و در شرایطی که ۲ بر صفر از آنها جلو بودند، ۲ گل دریافت کردند اما در وقت‌های اضافه موفق شدند به پیروزی ۴ بر ۲ دست یابند و به مسیرشان در نیمه نهایی ادامه دهند. آنها مقابل عراق چندان به دردسر نیفتادند و موفق شدند این تیم را هم با یک پیروزی مقتدرانه شکست دهند و حالا برای دومین بار از سال ۲۰۱۶ در فینال مسابقات حضور خواهند داشت.

البته همان‌طور که مشخص است اصلی‌ترین شگفتی این مسابقات حضور اندونزی در نیمه نهایی این رقابت‌هاست. اندونزی با حضور سرمربی کره‌ای تیمشان در آغاز مرحله گروهی با شکست برابر قطر به دردسر افتادند، اما با تیمی که سابقه حضور در سطح بزرگسالان را داشتند به این تورنمنت بازگشتند. آنها دو پیروزی شیرین را مقابل استرالیا و اردن جشن گرفتند اما کره جنوبی به عنوان یکی از مدعیان اصلی و قهرمان بازی‌های آسیایی مقابل این تیم شب عجیبی را تجربه کرد. اندونزی در همان نیمه نخست از کره‌ای‌ها با دو گل پیش افتادند اما در نیمه دوم کره جنوبی به بازی برگشت تا قرمزپوشان اندونزی به پایان مسیرشان برسند اما مقاومت آنها بازی را به ضربات پنالتی کشاند که در نهایت موفق شدند با پیروزی ۱۱ بر ۱۰ به نیمه نهایی برسند. ماجراجویی شگفت انگیزانه اندونزی در مسابقه پیش از فینال خاتمه پیدا کرد و با قبول شکست مقابل ازبکستان راهی دیدار رده بندی شده‌اند که پیروزی در تقابل با عراق می‌تواند یک اتفاق شگرف در فوتبال این کشور باشد.

البته وضعیت عراق برای این دیدار بهتر ارزیابی می‌شود؛ آنها با تیمی متشکل از منتظر محمد ستاره عراقی مس رفسنجان، علی جاسم پدیده عراقی فوتبال آسیا و رومان دولاشی هافبک جوان شاغل در شالکه آلمان از مدعیان قهرمانی محسوب می‌شدند اما مسیر رویایی آنها با شکست مقابل ژاپن به رده‌بندی کشیده شده است.

در این تورنمنت از قطر که دو دوره متوالی در سطح بزرگسالان قهرمان آسیا شده انتظارات زیادی وجود داشت، اما میزبان مسابقات با توجه به شرایط به وجود آمده در تقابل با ژاپن خیلی زودتر نخستین مرحله حذفی حذف شد.

فوتبال آسیا در المپیک سهمیه ۲+۱ دارد که با حضور ازبکستان و ژاپن در فینال، تکلیف دو سهمیه اصلی مشخص شده اما سهمیه پلی آف از مسیر متفاوتی به دست می‌آید. برنده تقابل دو تیم اندونزی و عراق پس از انجام بازی خود در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه، باید خودش را آماده کند تا در خرداد ماه به مصاف گینه نماینده آفریقا بروند.

لازم به ذکر است فینال آسیا قرار است روز جمعه 14 اردیبهشت ماه در دوحه قطر با قضاوت موعود بنیاد‌ی‌فر داور بین المللی فوتبال کشورمان بین دو تیم ازبکستان و ژاپن برگزار شود و پیروزی در این بازی با دومین قهرمانی این دو تیم همراه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران